Lood

loodlood
LOOD
Lood is een product dat al eeuwen gebruikt wordt om waterdichte verbindingen te krijgen bij naden, zoals bij nokken en schoorstenen. Het wordt ook gebruikt om met loodslabben kieren te dichten en dak onderbrekingen (zoals een dakkapel) te dichten. Lood wordt gebruikt bij het afwerken van zinkwerk en loodwerk. Lood is een natuurproduct dat 100% recyclebaar is en het heeft een zeer lange levensduur.
loodlood
LEADAX
De nieuwe loodvervanger Leadax:
Wij zijn trots om u voor te stellen aan de nieuwe generatie loodvervangers. Leadax heeft dezelfde eigenschappen als traditionele waterkerende materialen als lood, zonder te hoeven toegeven op kwaliteit, flexibiliteit of prijs. Van spouwmuur tot aan schoorsteen, de toepassing van Leadax is identiek aan die van lood.

Voor een vrijblijvende offerte en advies op maat kunt u bellen naar 0475-597258 of mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Koper

koperkoper
Koper creëert een nostalgische uitstraling en is een duurzaam natuurlijk en milieuvriendelijk product. Koper biedt een effectieve bescherming tegen inwerking van weersinvloeden en staat voor kwaliteit en een zeer lange levensduur. Daarnaast heeft het uitstekende verwerkingsmogelijkheden en is het verkrijgbaar in diverse kleuren en vormen.

Voor een vrijblijvende offerte en advies op maat kunt u bellen naar 0475-597258 of mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Zink

zinkzink

Ondanks dat zink al eeuwenlang gebruikt wordt, is het een product dat steeds vaker terugkomt bij de afwerking van gebouwen, zoals goten en regenwaterafvoeren, dakbedekking en gevelbekleding. Dit komt doordat dit materiaal een moderne en mooie uitstraling heeft, die bij iedere woonstijl aansluit. Daarnaast heeft zink architectonische mogelijkheden, zowel voor wand- als dak toepassingen en zijn ronde en gebogen toepassingen haalbaar.

Met zink kunnen aparte accenten gegeven worden op gevels of zelf gehele woningen. Bij renovaties van bestaande wanden die vochtproblemen hebben, kan de bekleding met zink een oplossing zijn omdat het waterdicht is.

Voor een vrijblijvende offerte en advies op maat kunt u bellen naar 0475-597258 of mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Plastisol / Aluminium

PlastisolPlastisol

Plastisol en Aluminium zijn betaalbare varianten van zink en is zeer geschikt als boeibekleding. Tevens kan het goed gebruikt worden als dakrandafwerking. Het heeft een hoogwaardige kwaliteit en heeft een glad oppervlakte. De producten zijn te verkrijgen in diverse motieven en RAL-kleuren.

Scheurherstel Thor Helical
Het scheurherstel systeem van Thor Helical bestaat uit een aantal producten die door ons als gevelspecialist wordt aangebracht. Het gecertificeerde systeem bestaat o.a. uit meerdere RVS wapeningstaven in combinatie met een 2 componenten (WHO60) mortel. De producten zijn speciaal op elkaar afgestemd, om als systeem te voldoen.

WHO60 is een thixotrofische, krimpvrije mortel gebaseerd op basis van cement met polymeer toevoeging en is speciaal samengesteld voor de binding met de TH heliforce bar. De mortel vult de sleuf rondom de Heliforce bar en ontwikkelt kracht die ervoor zorgt dat de TH heliforce bar zelfs onder zware condities niet van zijn positie kan wijken.

Repareren van scheuren in de gevel
Uw scheur repareren met Thor Helical is kwaliteit toevoegen aan het metselwerk, waardoor scheuren nagenoeg onzichtbaar worden hersteld en het metselwerk constructief wordt hersteld om spanningen en krachten op de juiste manier te verdelen. Scheuren in stenen kunnen worden hersteld met Thor Helical Restauratiemortel, te verkrijgen in meer dan 20 steenkleuren. Hiermee kan de scheur in de steen in de oorspronkelijke kleur hersteld worden.

Werking van de Thor Helical Bar®
De vorm van de Helical Bar en de WHO60 mortel stelt het in staat om toenemende draagkracht te verwerken en deze te verspreiden. Vanwege de flexibiliteit van het scheurherstel systeem is deze in staat om benodigde bewegingen van het metselwerk op te vangen en te verdelen. Het Thor Helical scheurherstel systeem is in staat om tussen de 1050 en 1200 n/mm2 aan trekkracht te verwerken en drukkende kracht van 55 n/mm2 , waardoor het herstelsysteem zelfs onder zware condities zijn werk verricht.

Gevelrenovatie

GevelrenovatieGevelrenovatie

Voorkom vorstschade en vochtdoorslag en geef een pand weer een nieuwe uitstraling door het te laten renoveren. Doordat Beurskens Zinktechniek alle materialen en middelen in eigen beheer bezit kunnen wij adequaat en efficiënt werken.

Wij verzorgen:
  • Verwijderen van bestaand voegwerk;
  • Reinigen van het metselwerk middels hogedruk of soft-stralen;
  • Opnieuw voegen;
  • Hydrofoberen (impregeneren);
  • Complete schoorsteenrenovatie.