Gevelrenovatie

Voorkom vorstschade en vochtdoorslag en geef een pand weer een nieuwe uitstraling door het te laten renoveren. Doordat Beurskens Zinktechniek alle materialen en middelen in eigen beheer bezit kunnen wij adequaat en efficiënt werken.

Wij verzorgen:
Verwijderen van bestaand voegwerk;
Reinigen van het metselwerk middels hogedruk of soft-stralen;
Opnieuw voegen;
Hydrofoberen (impregeneren);
Complete schoorsteenrenovatie.

Plastisol

Plastisol is een lichtgewicht zeer hoogwaardig verduurzaamd staalplaatmateriaal met een weersbestendige dikke kunststof kleurcoating dat in de meest voorkomende RAL kleuren leverbaar is. Plastisol is UV bestendig, slijtvast en onderhoudsvrij en kan bewerkt worden als boeibeplating, dakkapelwanden en daktrimmen.

Het bedrijf

Beurskens Zinktechniek is een eenmanszaak die gespecialiseerd is in lood, koper en zinktechniek met oog voor kwaliteit, creativiteit en detail. In heel Limburg en Brabant verzorgen wij alle werkzaamheden met zink, koper en/of lood in daken, goten, afdekkappen, hemelwaterafvoeren en dakkappellen. Wij werken zowel voor aannemers als particulieren, van nieuwbouw tot renovatie.
Beurskens Zinktechniek staat voor vakmanschap en degelijkheid. Door jarenlange praktijkervaring en kennis kunnen wij u een vakkundig advies geven.

Sinds december 2017 heeft Beurskens Zinktechniek geïnvesteerd in materialen en middelen om nu ook voegwerk-renovatie aan gevels en schoorstenen in eigen beheer te kunnen uitvoeren.

Beurskens Zinktechniek biedt een totaalpakket aan van complete buiten-renovatie en onderhoud. Van voegwerk tot renovatie en het vernieuwen van alle hellende daken, werkzaamheden aan platte daken, inclusief lood- en zinkwerken. Kortom: alles onder één dak. Beurskens Zinktechniek beheert eigen materialen en middelen waardoor wij adequaat en efficiënt werken. Daarnaast zijn wij VCA-vol gecertificeerd.

Creativiteit

Beurskens Zinktechniek is niet alleen vakbekwaam met zijn werkzaamheden in de nieuwbouw en restauraties, maar is daarnaast ook creatief met koper lood en zink.

Beurskens Zinktechniek maakt decoraties met lood, koper en zink in onder andere;
  • Bestaande schommelbanken met koper, lood en of zink
  • Div. ornamenten
  • Spiegels
  • Fotolijstjes
  • Dakkapellen op een creatieve manier
  • Meubels
  • Enz.

Duurzaamheid

Garantie

Beurskens Zinktechniek geeft 10 jaar garantie op al onze werkzaamheden en 10 jaar productgarantie.

Duurzaam onderhoud

De metalen zink, koper en lood staan allang bekend om hun duurzaamheid: lange levensduur, betrouwbaar en onderhoudsvrij, mits ze vakkundig zijn aangebracht.

Doordat deze metalen natuurproducten zijn, zijn de details nooit aan elkaar gelijk.

Wanneer deze gemonteerd zijn creëert het product door middel van temperatuurs-wisselingen een beschermlaag. De beschermlaag maakt deze metalen sterk, weerbaar en duurzaam.

Zink koper en lood zijn duurzame alternatieve producten voor hout en kunststof.

Voor een vrijblijvende offerte en advies op maat kunt u bellen naar 0475-597258 of mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..